"Macivarró pályázat"

 
 
 

Kedves DOE-tagok!

Nagy szeretettel ajánlom figyelmetekbe a tavaszi félév új pályázatát: a "Macivarró pályázat"-ot.

Aki jár Teddyzni, annak biztosan ismerősek a cuki plüss Teddy Macik. Mivel a gyerekek nagyon szeretik őket, így az elmúlt évek során igencsak elhasználódtak. Ezért szükségünk lenne néhány új családtagra a Teddy Maci bandába, hogy a közelgő Gyermek Egézségnapon és azt követően is nagy lelkesedéssel és odaadással dolgozván minél több gyerkőccel megismertessék a pocakjukban rejlő szerveket.

Ha még sosem voltál Teddyzni, akkor sem kell szomorkodni, Dorka néhány remek fotót készített a jelenlegi macikról, amely alapján Te is elkészíthetsz egyet!

Mit várunk el? Egy átalakított plüssmackót, mely rendelkezik szívvel, tüdőkkel, gyomorral, belekkel, májjal, vesékkel (minimum). Lehetőleg zipzáros legyen, hiszen a foglalkozás végén a gyors összepakolás sokszor igen előnyös.

Mit kapsz cserébe? A legszebben kivitelezett macit készítő 10 DOE-ponttal, a második legszebb 7 DOE-ponttal, a többi pályázó pedig 5 DOE-ponttal, csokival, emléklappal és rengeteg gyermekmosollyal gazdagodik.

A pályamunkáitokat Április 24. (hétfő) 14:00 óráig adhatjátok le a Markusovszky III-as koli portáján a DOE részére, vagy behozhatjátok fogadóórákban (szerda 16:00-18:00 között) az irodába.

Mindenkinek szép hetet kívánok!

Üdv:
Heni

U.I. Ha kérdésetek lenne írjatok bátran nekem vagy Dorkának!

magyar